Orta Çağ'da Büyük Savaş
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Orta Çağ'da Büyük Savaş

Orta Çağ Savaşı'na Hoşgeldiniz.Tarafını seç ve yanında mücadeleye başla

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Prenses Lin'in Odası

2 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Byztl

Paranız :
Prenses Lin'in Odası - Sayfa 2 Left_bar_bleue999 / 100999 / 100Prenses Lin'in Odası - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Prenses Lin'in Odası - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Prenses Lin'in Odası   Prenses Lin'in Odası - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ekim 11, 2008 7:51 pm

peki ama dikkatli ol dedi Lin seni tekrar kaybetmek istemiyorum dediama önce şehrin güvenşlğiini sağlayıp öle gitmelilerdiçünkü bu saldırıyı roma öğrenirse vir vurgun yaparak çini ele geçirebilirlerdi
Tkprk
Admin

Paranız :
Prenses Lin'in Odası - Sayfa 2 Left_bar_bleue999 / 100999 / 100Prenses Lin'in Odası - Sayfa 2 Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Prenses Lin'in Odası   Prenses Lin'in Odası - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ekim 11, 2008 7:52 pm

Orasını merak etme dedi Yun.Çin Seddi'ne okçuları yerleştirdim ve her kapının arkasında bekleyen 10000 asker var dedi Yun.
http://ortacagdasavas.ultimarpg.net
Byztl

Paranız :

MesajKonu: Geri: Prenses Lin'in Odası   Prenses Lin'in Odası - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ekim 11, 2008 7:54 pm

tamam dedi Lİn artık hazırlıklara başlanmalı ve savaş gemilerine başlanmalı bu çok büyük bir savaş olacak dedi
Tkprk
Admin

Paranız :

MesajKonu: Geri: Prenses Lin'in Odası   Prenses Lin'in Odası - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ekim 11, 2008 9:42 pm

Kısa süre sonra içeriye bir general ve bir amiral girdi.Herşey tamamlandı efendim hareket için emrinizi bekliyorum dedi komutanlar.Yun ablasıyla vedalaştı.Komutanları alarak saraydan ayrıldı
http://ortacagdasavas.ultimarpg.net
Byztl

Paranız :

MesajKonu: Geri: Prenses Lin'in Odası   Prenses Lin'in Odası - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ekim 19, 2008 7:14 pm

Lin meseajı almıstı sevinçle açtı hemen hazırlıklar başladı ve yola çıkıldı

Prenses Lin'in Odası
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» Prensin Odası
» Yönetim Odası
» Kral ve Kraliçe'nin Odası
» Kral Ve Kraliçenin Odası